Amsterdamse praktijk voor tandheelkunde

Talen

Nederlands Engels

Implantaten Amsterdam, een mooi en stralend gebit

Een implantaat is een veelgebruikte term binnen tandheelkunde en kan gezien worden als een kunstwortel. Met een implantaat hebben wij de mogelijkheid om een kroon, brug of kunstgebit in uw mond te plaatsen. Een implantaat wordt gemaakt van titanium wat door het bot en omliggende tandvlees wordt geaccepteerd. Dit houdt in dat het implantaat door de jaren heen niet wordt afgestoten.

De behandeling

Door alle technische ontwikkelingen en innovaties heeft Lassus Tandartsen de expertise in huis om u op een snelle manier te behandelen. Voorheen werd de behandeling gezien als een vrij stevige ingreep maar met de huidige technologie en behandelwijze heeft Lassus Tandartsen de mogelijkheid om de implantaten op een snelle en effectieve manier te plaatsen.

Voordat wij beginnen met de behandeling maken wij een indicatie van uw huidige gezondheid. Hierbij krijgen wij een overzicht van:

  • Het gebruik van eventuele medicijnen
  • Medische problemen of complicaties bij eerder uitgevoerde tandheelkundige behandelingen;
  • Uw algehele gezondheid;
  • Mogelijke allergieën.

Vervolgens zullen wij de huidige conditie van uw gebit vaststellen door middel van een foto. Wij brengen dan in kaart welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het plaatsen van een implantaat. Voordat de behandeling wordt uitgevoerd geven wij u een plaatselijke verdoving. Hierdoor zult u tijdens de behandeling geen pijn ervaren. Tot slot zullen wij overgaan tot het plaatsen van één of meerdere implantaten. De gehele behandeling duurt ongeveer 1 uur.  

Dankzij een team van specialisten die werkzaam zijn binnen twee praktijken in Amsterdam, zijn wij in staat om u te voorzien van de juiste tandheelkundige zorg.

Bent u op zoek naar een deskundig tandheelkundige praktijk in Amsterdam?

Dan vormt Lassus Tandartsen in Amsterdam voor u het juiste adres. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het aanbrengen van implantaten en staan graag voor u klaar om een passend antwoord te geven op al uw vragen.

Voor vragen omtrent het aanbrengen van implantaten in Amsterdam kunt u het onderstaande contactformulier invullen of kunt ons bereiken op de volgende contactgegevens:

Lassustraat
Lassusstraat 9
1075 GV Amsterdam
Tel 020 47 13 13 7
info@lassustandartsen.nl

routebeschrijving

Keizersgracht
Keizersgracht 132              
1015 CW Amsterdam
Tel 020 42 21 91 2
info@lassustandartsen.nl

routebeschrijving

 

Naam*
E-mail adres*
Telefoonnummer*
Praktijk

Bericht*