Amsterdamse praktijk voor tandheelkunde

Talen

Nederlands Engels

Kunstgebit Amsterdam, een passend en stralend gebit

Voor veel mensen vormt het gebit een belangrijk onderdeel van hun uitstraling. Een kunstgebit kan daarom gezien worden als een grote verandering in het aanzicht van een persoon. Lassus Tandartsen is al geruime tijd gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebitsprotheses. Dankzij ons “gediplomeerde” personeel zijn wij in staat om u te voorzien van een hoogwaardig kunstgebit waarbij de natuurlijke uitstraling centraal staat.

Spraak

De eerste dagen na het plaatsen van uw kunstgebit zal praten wellicht nog wat onwennig aanvoelen. Dit komt omdat uw kaken zich moet aanpassen aan de vorm van uw kunstgebit. Na een week zult u merken dat praten en articuleren steeds beter gaat. Na verloop van tijd bent u volledig gewend aan uw nieuwe gebit en vormen praten en eten geen enkel probleem meer.

Is een kunstgebit pijnlijk?

In de eerste week zult u nog moeten wennen aan uw nieuwe kunstgebit. Hierbij kan uw gebitsprothese de eerste dagen wat pijnlijk aanvoelen; de ruimte tussen uw kaken en het kunstgebit is in eerste instantie vrij klein waardoor uw kunsttanden pijnlijk kunnen aanvoelen. Mochten er pijnlijke drukplaatsen ontstaan, dan zorgen wij direct dat deze pijnlijke plekken worden verholpen. Hiervoor kunt u terecht bij één van onze praktijken in Amsterdam.

Lassus Tandartsen adviseert cliënten om de eerste dagen zoveel mogelijk gebruik te maken van het kunstgebit. Hierdoor kunnen mogelijke pijnlijke plekken snel worden herkend en vervolgens worden aangepast. Omdat een kunstgebit nauwkeurig dient te worden ontwikkeld, is het van belang dat u zelf geen aanpassingen aan uw kunstgebit verricht. Neem te allen tijden contact op met één van onze praktijken in Amsterdam, zodat wij eventuele klachten kunnen verhelpen.

Meer informatie over een kunstgebit?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot een kunstgebit. Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel naar 020-4713137. Vanuit onze praktijken in Amsterdam staan wij u graag te woord.

 

Naam*
E-mail adres*
Telefoonnummer*
Praktijk

Bericht*