Amsterdamse praktijk voor tandheelkunde

Talen

Nederlands Engels

Mondhygieniste Amsterdam, een mooi en gezond gebit

Naast dat u binnen onze praktijk een bezoek kunt brengen aan de tandarts is het van belang om uw gebit gezond te houden. Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen raden wij u aan regelmatig een bezoek te brengen aan de mondhygiëniste. Een van de belangrijkste taken van onze mondhygiënistes is het voorkomen van problemen in uw mond. Dit valt onder de noemer preventief onderhoud. Om uw gebit in een zo goed mogelijke staat te houden is het van belang gezond tandvlees te hebben en uw tandvlees goed te onderhouden. Daarom wordt bij ieder bezoek ook uw tandvlees nauwlettend gecontroleerd. Naast dat onze mondhygiënistes uw gebit goed reinigen en tandvlees  verzorgen, leren zij u hoe u zelf het best zorg kunt dragen voor een gezond en fris gebit. 

Naast het preventieve onderhoud kunt u ook problemen met uw gebit en tandvlees ondervinden die niet onder het preventieve onderhoud vallen. Deze problemen vallen onder curatieve taken. Dit zijn taken die ook door onze mondhygiëniste Amsterdam uitgevoerd kunnen worden. Dan kun u denken aan taken als het boren en vullen van kleinere gaatjes. Maar ook het grotere onderhoud van uw tandvlees kan door onze mondhygiëniste Amsterdam uitgevoerd worden.

Onze mondhygiënistes zullen u helpen uw gebit in optimale conditie te houden.

Contact met uw mondhygieniste in Amsterdam

Wilt u meer informatie over het behandeltraject of heeft u overige vragen? Neem dan gerust contact met ons via het onderstaande contactformulier of bel naar 020-4713137.

Naam*
E-mail adres*
Telefoonnummer*
Praktijk

Bericht*