Amsterdamse praktijk voor tandheelkunde

Talen

Nederlands Engels

linkpagina van Lassus Tandartsen - uw tandarts in Amsterdam

 

Digital Smile Design

Lassus Tandartsen is het officiële Digital Smile Design Centre in Nederland.

 

Samenwerking andere praktijken

Lassus Tandartsen werkt onder meer samen met andere tandartspraktijken zoals Tandarts Plantage Middenlaan in Amsterdam.

Daarnaast zijn onze specialisten ook actief bij Tandartspraktijk De Liefde Amsterdam

 

Kliniek Bloemingdael
Kliniek Bloemingdael is de kliniek voor al uw cosmetische ingrepen.Van een ooglidcorrectie tot een borstvergroting, bij Kliniek Bloemingdael bent u aan het juiste adres! Voor een overzicht van alle behandelingen van kliniek Bloemingdael verwijzen wij u graag door naar de website.

PassionWithoutLimits
Bij PassionWithoutLimits huurt u eenvoudig en voordelig de ideale trouwauto. Met merken als Aston Martin, Audi en Masserati vindt u altijd de juiste sportieve trouwauto voor uw bruiloft. Bekijk het volledige aanbod en de tarieven op de website van PassionWithoutLimits.

 

Ridder Letselschade 
Ridder Letselschade is al een aantal jaar een betrouwbare speler op het gebied van letseslschadeclaims. Dankzij het Keurmerk Letselschade bent u bij Ridder Letselschade gegarandeerd van kwalitatieve dienstverlening dat aan alle eisen voldoet.

 

Dokter Frodo
Kliniek Dokter Frodo is een Botox kliniek in hartje Amsterdam. Op de website van Kliniek Dokter Frodo leest u meer over cosmetische behandelingen zoals lippen vergroten, een Botox behandeling, een filler behandeling en een striae behandeling. 

 

Joost Kroon Cosmetische kliniek
Kliniek Joost Kroon staat voor hoogwaardige cosmetische zorg, uitgevoerd door gediplomeerde professionals. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek kunt u o.a. terecht voor een botox of filler behandeling. De kliniek is gevestigd op Minervalaan 15-hs 1077 NJ Amsterdam.

 

Polikliniek de Blaak
Polikliniek de Blaak is specialist op het gebied van behandelingen voor onder andere spataderen, huidziekten en aambeien

 

The Body Tuning Clinic
The Body Tuning Clinic heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het uitvoeren gezondheidsbehandelingen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een darmreiniging, cellulite behandeling en massages

 

Tandarts.amsterdam

Lassus Tandartsen is aangesloten bij tandarts.amsterdam

Micro haar pigmentatie

Micro haar pigmentatie:  Prohairclinic heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van micro haar pigmentatie, een niet chirurgische behandeling die zorgt voor het camoufleren van dunner wordend haar en haarverlies.

 

Slotenmaker Amsterdam

Slotenmaker Amsterdam is de slotenspecialist in Amsterdam en omstreken. Binnen 20 minuten zijn de slotenmakers aanwezig op locatie in Amsterdam.