Linkpagina van Lassus Tandartsen – uw tandarts in Amsterdam

Home / Linkpagina van Lassus Tandartsen – uw tandarts in Amsterdam

Digital Smile Design
Lassus Tandartsen is het officiële Digital Smile Design Centre in Nederland.

 

Samenwerking andere praktijken
Lassus Tandartsen werkt onder meer samen met andere tandartspraktijken zoals Tandarts Plantage Middenlaan in Amsterdam.
Daarnaast zijn onze specialisten ook actief bij Tandartspraktijk De Liefde Amsterdam en Implantaat Clinic Amsterdam.

Zorgwijzer
Onlangs heeft Zorgwijzer een dossier over angst voor de tandarts samengesteld. Hierin wordt uitgelegd hoe een dergelijke angst kan ontstaan, hoe iemand ermee om kan gaan en welke rol een angsttandarts kan betekenen. Tot slot worden ook relevante zorgvergoedingen in kaart gebracht.

Blooming Plastisch Chirurgie
Blooming Plastische Chirurgie is de kliniek voor al uw cosmetische ingrepen.Van een ooglidcorrectie tot een borstvergroting, bij Blooming Plastische Chirurgie bent u aan het juiste adres! Voor een overzicht van alle behandelingen van Blooming Plastische Chirurgie verwijzen wij u graag door naar de website.

PassionWithoutLimits
Bij PassionWithoutLimits huurt u eenvoudig en voordelig de ideale trouwauto. Met merken als Aston Martin, Audi en Masserati vindt u altijd de juiste sportieve trouwauto voor uw bruiloft. Bekijk het volledige aanbod en de tarieven op de website van PassionWithoutLimits.
 

Ridder Letselschade
Ridder Letselschade is al een aantal jaar een betrouwbare speler op het gebied van letseslschadeclaims. Dankzij het Keurmerk Letselschade bent u bij Ridder Letselschade gegarandeerd van kwalitatieve dienstverlening dat aan alle eisen voldoet.


Dokter Frodo
Kliniek Dokter Frodo is een Botox kliniek in hartje Amsterdam. Op de website van Kliniek Dokter Frodo leest u meer over cosmetische behandelingen zoals lippen vergroten, een Botox behandeling, een filler behandeling en een striae behandeling.

 

Joost Kroon Cosmetische kliniek
Kliniek Joost Kroon staat voor hoogwaardige cosmetische zorg, uitgevoerd door gediplomeerde professionals. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek kunt u o.a. terecht voor een botox of filler behandeling. De kliniek is gevestigd op Minervalaan 15-hs 1077 NJ Amsterdam.

 

Polikliniek de Blaak
Polikliniek de Blaak is specialist op het gebied van behandelingen voor onder andere spataderen, huidziekten en aambeien.

 

The Body Tuning Clinic
The Body Tuning Clinic heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het uitvoeren gezondheidsbehandelingen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een darmreiniging, cellulite behandeling en massages

 

Tandarts.amsterdam
Lassus Tandartsen is aangesloten bij tandarts.amsterdam.

 

SENSO Vloeren

Een gietvloer van SENSO is de perfecte tandartsvloer.

Micro haar pigmentatie
Micro haar pigmentatie:  Prohairclinic heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van micro haar pigmentatie, een niet chirurgische behandeling die zorgt voor het camoufleren van dunner wordend haar en haarverlies.

 

Slotenmaker Amsterdam
Slotenmaker Amsterdam is de slotenspecialist in Amsterdam en omstreken. Binnen 20 minuten zijn de slotenmakers aanwezig op locatie in Amsterdam.