Marketing & Communicatie medewerker

Home / Marketing & Communicatie medewerker

Werken bij Lassus Tandartsen betekent meedraaien in een innovatief, dynamisch en leuk bedrijf dat volop aan het groeien is. Je zult werken in een uitdagende werkomgeving, waar er ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Houd jij van schrijven en ben jij creatief aangelegd? Ga dan deze uitdaging aan! 

Dé Service

Zorg verlenen met een grote Z staat centraal binnen Lassus. Zoals je service ontvangt in een driesterren restaurant, zo willen wij aandacht en Zorg geven aan onze cliënten. Cliënten ja, want een patiënt is ziek en dat ben je doorgaans niet als je een bezoek aan de tandarts brengt.

Hét Werkveld

Lassus Tandartsen is een tandartsenpraktijk met meerdere locaties in het centrum van Amsterdam, Oisterwijk en Lelystad. Wij zijn nog lang niet uitgegroeid en zijn dan ook een levendige organisatie die continue in beweging is met medewerkers die graag hard werken en die trots zijn onze cliënten Zorg te mogen bieden. Je bent onderdeel van het marketing team en rapporteert direct aan de marketing manager.

Dé Uitdaging

Je beheert, onderhoud en actualiseert al onze praktijkwebsites en de vermeldingen op 3rd party websites, zoals Zorgkaartnederland.nl en independer.nl. Je zorgt ervoor dat op alle kanalen de juiste informatie wordt weergegeven. Ook verzorg je in samenspraak met het marketing team de interne nieuwsbrieven en organiseer je (interne) events. Je creëert content voor onze websites en social media kanalen, dit kan d.m.v. het schrijven van teksten maar natuurlijk ook door het maken van visuals en vlogs. Alles is mogelijk, zolang je tegelijkertijd de huisstijl bewaakt. Je communiceert op een open en leuke manier met alle collega’s, partners, leveranciers en natuurlijk (potentiële) cliënten. 

Daarnaast zorg je ervoor dat op dagelijkse basis alle online uitingen gemonitord worden. We zijn actief op verschillende online media kanalen zoals Google Mijn Bedrijf, Facebook, Instagram en diverse fora en vergelijkingssites. Op deze kanalen ga je de conversatie aan met (potentiële) cliënten en draag je bij aan de positieve sfeer online. Je registreert alle reviews en reageert op een eerlijke en open manier op deze reviews. Niet iedereen is altijd happy, maar jij weet dankzij jouw oplossend en creatief vermogen alles om te buigen naar iets positiefs. 

Dé Vereisten

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar relevante ervaring in online communicatie en social media
 • Je houdt van schrijven en je weet onze followers elke dag weer te motiveren en te inspireren
 • Inspirerende content maken en enthousiasmeren zit in je DNA en je ademt net als alle andere collega’s de kernwaarden van Lassus in.

Dé locatie

Je werkt minimaal 32 uur per week op een mooie en centrale locatie in Amsterdam, op de Apollolaan. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je écht goed in bent en zo cliënten online te inspireren. Je werkt in een open en informele setting, want ondanks onze sterke groei en ambitie om ons nog meer te onderscheiden, is Lassus Tandartsen wars van traditionele werkstructuren en hiërarchische leiderschapsstijlen. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar stimuleren om elke dag iets beter te worden. Solo bereik je mooie dingen. Samen met je collega’s kom je verder.

Dé Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris, afhankelijk van je ervaring
 • Pensioenregeling
 • Korting op tandheelkundige behandelingen
 • Een fijne, informele werksfeer waarin we elkaar respecteren
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Heerlijke hectiek en afwisseling: “Huh, mag ik nu al naar huis?”
 • Platte organisatie waarin voor de medewerkers van alle lagen afwisselend op de verschillende locaties borrels worden georganiseerd 

Dé Procedure

 • Je solliciteert: een CV mét motivatie, in welke vorm dan ook. Overtuig ons waarom wij jóu moeten uitnodigen!
 • Het telefoontje: we bellen om een eerste indruk te krijgen en plannen zo nodig meteen een eerste gesprek in. Eventuele prangende vragen kun je dan al stellen.
 • Het gesprek: dit zien we als een kennismaking waarbij we elkaar beter leren kennen en waarbij we ontdekken of er een wederzijdse klik is.
 • “JA, ik wil!” Na 2 contactmomenten hebben we een goed beeld van elkaar en zullen we je, bij een positieve uitkomst, een aanbod doen.

Sollicitaties kun je sturen naar vacature@lassus.nl t.n.v. Laura Scholten
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.