Marketing & Communicatie Trainee

Home / Marketing & Communicatie Trainee

Stage lopen bij Lassus Tandartsen betekent meedraaien in een innovatief, dynamisch en leuk bedrijf dat volop aan het groeien is. Je zult werken in een uitdagende werkomgeving, waar er ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Naast het opdoen van werkervaring krijg je de gelegenheid om je te ontwikkelen op het gebied van marketing & communicatie. Houd jij van schrijven en ben jij creatief aangelegd? Ga dan deze uitdaging aan! 

Wat ga je doen?
Je  zorgt ervoor dat op dagelijkse basis alle online uitingen gemonitord worden. We zijn actief op verschillende online media kanalen zoals Google Mijn Bedrijf, Facebook, Instagram en diverse fora en vergelijkingssites. Op deze kanalen ga je de conversatie aan met (potentiële) cliënten en draag je bij aan de positieve sfeer online. Je registreert alle reviews en reageert op een eerlijke en open manier op deze reviews. Niet iedereen is altijd happy, maar jij weet dankzij jouw oplossend en creatief vermogen alles om te buigen naar iets positiefs.

Daarnaast onderhoud je onze praktijkwebsites en de vermeldingen op 3rd party websites, zoals Zorgkaartnederland.nl en independer.nl. Je zorgt ervoor dat op alle kanalen de juiste informatie wordt weergegeven. Ook verzorg je in samenspraak met het marketing team de interne nieuwsbrieven en organiseer je (interne) events. Je schrijft ook redactionele stukken, zoals persberichten en commerciële teksten voor o.a. social media.

Wil je naast het schrijven van teksten ook visuals en vlogs creëren? Ook dat is mogelijk! Je communiceert op een open en leuke manier met alle collega’s, partners, leveranciers en natuurlijk (potentiële) cliënten. 


Herken jij jezelf hierin?
• Opleiding HBO in een Marketing en/of Communicatie richting
• Schrijven is echt jouw ding en dit kan je goed in zowel Nederlands als Engels geschrift
• Je houdt van de interactie met mensen. Zowel online als offline.
• Een hoge mate van zelfstandigheid
• Je bent ondernemend, proactief en hebt de juiste motivatie!

Ben je enthousiast? Stuur dan je brief met cv per e-mail naar vacature@lassus.nl t.a.v. Laura Scholten