Peter Thoolen – implantoloog

Tandarts-implantoloog

BIG: 29024273302
AGB code: 12059033

Over Drs. Peter Thoolen

Drs. Peter Thoolen is sinds 1989 actief in de tandheelkundige implantologie. Na zijn studie heeft hij diverse tandheelkundige cursussen in binnen- en buitenland afgerond in parodontologie en implantologie. Mede dankzij zijn ervaring en unieke kijk op tandheelkunde is hij in 2003 gestart met zijn eigen verwijspraktijk voor parodontologie, implantologie en reconstructieve tandheelkunde in Oisterwijk.  Peter geeft zelf wereldwijd diverse lezingen en cursussen over implantologie en parodontologie en heeft een officieel cursusprogramma ontwikkeld in reconstructieve tandheelkunde.

Peter Thoolen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI), de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT), de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) en is erkend protheticus door de EPA (European Prosthodontic Association). Peter is tevens Lid Consilium Implantologicum vanaf 2008  en Voorzitter Académie ter bevordering van de Implantologie in Nederland (BIN-EDI)

Talen

Nederlands: moedertaal
Engels: goed

Werkzaam bij

Peter is werkzaam op de locatie Stadionplein op dinsdag (middag & avond) en zaterdag. Daarnaast is hij werkzaam in zijn eigen praktijk in Oisterwijk.