Samira Hamdane

Samira Hamdane – Mondhygiënist

In 2016 heeft Samira haar HBO-opleiding Mondzorgkunde afgerond aan Hogeschool InHolland, welke nauw samenwerkt met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daarnaast heeft zij in 2018 haar Pedologisch Didactisch getuigschrift behaald aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA). Naast haar werkzaamheden als mondhygiënist, geeft zij met veel plezier les aan studenten van de opleiding Tandartsassistent.

Vanaf 2017 is Samira werkzaam bij Lassus Tandartsen. Gedurende haar opleiding heeft ze een buitenland stage in Nieuw-Zeeland gevolgd, omdat hier een tekort is aan tandartsen en hier weinig tot geen mondhygiënisten werkzaam zijn, heeft zij hier veel ervaring kunnen opdoen als mondhygiënist door meerdere complexe casussen te behandelen. Daarnaast heeft zij haar minors gevolgd in de specialismen Implantologie en Orthodontie op het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. 

Samira volgt scholing op verschillende vlakken van de Tandheelkunde en Mondzorgkunde door het bezoeken van diverse beurzen en congressen. Zij heeft affiniteit met kindertandheelkunde, biologische/holistische tandheelkunde en angstcliënten.

Tevens is zij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

  • Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM)
  • Nederlandse Vereniging voor Mondhygienisten (NVM)

Werkzaam op

Samira is werkzaam op onze locatie aan het Stadionplein op dinsdag en woensdag

Gesproken talen

Nederlands, Engels