Splint met front-hoektand geleiding

Home / Gebitsslijtage / Splint met front-hoektand geleiding
Splint met front-hoektand geleiding

Om tandslijtage, spierpijn en spanning door knarsen of klemmen te helpen verminderen, spierpijn en spanning te verminderen en spier- en gewrichtspijnsproblemen te diagnosticeren, kan een verwijderbaar apparaat met de naam Michigan Splint worden aanbevolen. Deze splint helpt ook spier- en gewrichtspijn problemen te diagnosticeren.
Deze splint is een klein gefabriceerd apparaat dat op uw bovenste voortanden wordt geplaatst en een platform creëert waarop uw onderste tanden kunnen zitten en glijden. Het wordt meestal tijdens het slapen gedragen, maar kan ook overdag worden gedragen, meestal niet langer dan 8 uur.

Bij het creëren van een platform voor het aanraken van de voortanden, voorkomt het apparaat dat de achterste kiezen elkaar raken, waardoor ze worden beschermd tegen slijtage en de spanning op de kaakspieren wordt geminimaliseerd.
Bovendien zal een deskundig geconstrueerd apparaat helpen om het kaakgewricht in de meest natuurlijke rusttoestand te brengen, zodat u en uw tandarts de mate van de ongelijkheid tussen die positie en uw huidige beet kunnen evalueren.
In de juiste omstandigheden is een Michigan splint een uitstekende keuze om te helpen het klemmen en knarsen te verminderen en de slijtage aan uw tanden die daardoor wordt veroorzaakt vrijwel te elimineren. Het kan de levensduur van uw natuurlijke tanden bevorderen en de behoefte aan uitgebreide restauratieve tandheelkunde in de toekomst verminderen.

Copyright © 2018 Spear Education. All rights reserved.