Tandarts Amsterdam-Centrum

Home / Tandarts Amsterdam-Centrum

Aan de Keizersgracht in het centrum van Amsterdam vindt u een van de drie praktijken van Lassus Tandartsen. In deze moderne praktijk staat een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten voor u klaar om uw gebit in de allerbeste conditie te brengen of te houden.

Lassus Tandartsen locatie Keizersgracht

Adresgegevens
Keizersgracht 132
1075 GV Amsterdam

Contactgegevens
Tel: 020 471 3137
Mail: info@lassustandartsen.nl

Het team van de Keizersgracht

In onze vestiging aan de gracht in het centrum van Amsterdam werkt een enthousiast team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten.

Onze tandartspraktijk aan de Keizersgracht

Wanneer u onze praktijk aan de grachtengordel in Amsterdam binnenstapt, verruilt u de historische Amsterdamse grachten voor een moderne, frisse tandartspraktijk. We beschikken aan de Keizersgracht over zeven behandelkamers, een tandtechnisch lab en apparatuur om vrijwel elke tandheelkundige behandeling uit te voeren.

Tandartsspecialisaties in tandartspraktijk Keizersgracht

Naast mondhygiënisten, (preventie)assistenten en reguliere tandartsen werken er in onze praktijk gespecialiseerde tandartsen die zich volledig richten op het verlenen van mondzorg voor specifieke klachten. Zo staat er wanneer u problemen heeft met uw tandvlees een parodontoloog voor u klaar en zijn onze endodontologen gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Op onze teampagina vindt u een overzicht van alle specialisaties bij tandartspraktijk Lassus Tandartsen.

Uiteenlopende tandheelkundige behandelingen

Doordat er in onze praktijk tandartsen werken met verschillende specialisaties, hoeft u niet snel doorverwezen te worden naar een andere praktijk. Zo weet u zeker dat de tandarts volledig op de hoogte is van uw dossier. Meer lezen over onze behandelingen in het centrum van Amsterdam? Door op onderstaande links te klikken vindt u meer informatie.

Bereikbaarheid en parkeren

Onze praktijk aan de Keizersgracht is zeer goed bereikbaar per fiets en langs de gracht zijn een aantal parkeervakken vrijgemaakt, waardoor u uw fiets eenvoudig in een fietsenrek kunt plaatsen. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, zijn de volgende tram- en bushaltes dichtbij:

  • Marnixplein (tram- en bushalte) op 950 meter van de praktijk.
  • Buiten Brouwersstraat (tram- en bushalte) op 700 meter van de praktijk.
  • Westermarkt (tram- en bushalte) op 350 meter van de praktijk.

Afspraak inplannen tandarts Amsterdam-Centrum

Bent u al cliënt bij Lassus Tandartsen? Dan kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen via onderstaand contactformulier. Als u nog geen cliënt bent, dient u zich eerst in te schrijven. We nodigen u dan uit voor een intake, waarbij we de gezondheid van uw mond en gebit onderzoeken en een persoonlijk behandelplan opstellen. Deze eerste afspraak duurt meestal veertig minuten.Contact opnemen met onze locatie Keizersgracht

Heeft u een vraag over een van onze specialisaties of wilt u meer weten over onze praktijk aan de Keizersgracht? Neem contact met ons op via 020 422 1912 of door een e-mail te sturen naar info@lassustandartsen.nl.