Tandarts Amsterdam-Zuid

Home / Tandarts Amsterdam-Zuid

Momenteel wordt onze locatie aan de Lassusstraat verbouwd. Ondanks dat we alles in goede banen proberen te leiden, kan het zijn dat er tijdens uw afspraak geluidsoverlast is. Onze excuses voor het ongemak. 

Nabij het Vondelpark in Amsterdam vindt u in een historisch pand de praktijk van Lassus Tandartsen. In onze moderne praktijk werkt een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten, waardoor u bij ons terecht kunt voor vrijwel elke gebitsbehandeling. Wilt u zich aanmelden als nieuwe cliënt? Dat kan eenvoudig online. Zodra we uw inschrijving ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een intakegesprek in te plannen.

Lassus Tandartsen locatie Lassusstraat

Adresgegevens
Lassusstraat 9
1075 GV Amsterdam

Contactgegevens
Tel: 020 471 3137
Mail: info@lassustandartsen.nl

Het team van onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid

In onze praktijk aan de Lassusstraat staat ons team voor u klaar om uw mondgezondheid in optimale conditie te brengen of te houden. Heeft u doordeweeks geen tijd om naar de tandarts te gaan? Geen probleem. Onze specialisten staan elke dag van de week voor u klaar.

Onze tandartspraktijk aan de Lassusstraat

De vestiging aan de Lassusstraat was de eerste tandartspraktijk van Lassus Tandartsen. Sinds die tijd zijn we flink gegroeid en inmiddels hebben we drie praktijken in Amsterdam. Neem een kijkje in de praktijk waar het allemaal begon.

Kindertandarts Amsterdam-Zuid

We raden u aan om uw kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar uw controleafspraken, zodat uw kind leert dat een bezoekje aan de tandarts niks is om bang voor te zijn. Na een paar bezoeken meekijken, beginnen we met de eerste controle. Wanneer op latere leeftijd blijkt dat uw kind een beugel nodig heeft, kunt u hiervoor terecht bij onze tandarts voor orthodontie.

Behandelingen bij Lassus Tandartsen

Doordat in onze praktijk tandartsen met verschillende specialisaties werken, kunt u er terecht voor vrijwel elke tandartsbehandeling. Door op een van onderstaande links te klikken, vindt u meer informatie over de verschillende specialisaties.

Bereikbaarheid van onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

Onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid is zowel met de fiets als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Komt u met de auto? Houd er dan wel rekening mee dat u parkeergeld betaalt. Als u met het openbaarvervoer komt:

  • Neem dan de tram naar: halte Valeriusplein.
  • Neem dan de bus naar: halte Emmastraat.

Wanneer u met uw fiets naar de praktijk komt, is er op straat voldoende plek om uw fiets neer te zetten.

Eerste afspraak bij Lassus Tandartsen

Als u zich inschrijft als nieuwe cliënt bij Lassus Tandartsen, nodigen we u altijd eerst uit voor een intake waarbij we de gezondheid van uw gebit controleren en röntgenfoto’s maken om na te gaan of er zich (beginnende) ontstekingen bevinden bij de tandwortels. De kennismakingsafspraak neemt doorgaans zo’n veertig minuten in beslag.

Afspraak inplannen bij Lassus Tandartsen

Staat u al ingeschreven als cliënt in onze praktijk? Dan kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen via onderstaand formulier. Bellen kan uiteraard ook. Neem hiervoor contact met ons op via 020 471 3137.