Tandarts Stadionbuurt

Home / Tandarts Stadionbuurt

In de moderne tandartspraktijk van Lassus Tandartsen in de Stadionbuurt in Amsterdam kunt u terecht voor tandheelkundige behandelingen voor jong en oud. Doordat in onze praktijk aan het Stadionplein tandartsen werken met verschillende specialisaties, kunt u voor vrijwel elke behandeling bij ons terecht. Zo weet u altijd zeker dat uw tandarts volledig op de hoogte is van uw dossier.

Lassus Tandartsen locatie Stadionbuurt

Adresgegevens
Stadionplein 125
1076 CK Amsterdam

Contactgegevens
Tel: 020 210 4007
Mail: info@lassustandartsen.nl

Het team van locatie Olympisch Stadion

In onze moderne vestiging aan het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid is een groot team werkzaam zaam met uiteenlopende specialisaties. Zo werken er in onze praktijk onder andere:

  • Parodontologen
  • Tandheelkundig radiologen
  • Implantologen
  • Endodontologen
  • Tandartsen voor orthodontie
  • Mondhygiënisten

Onze tandartspraktijk aan het Stadionplein

Onze tandartspraktijk aan het Stadionbuurt is onze nieuwste locatie in Amsterdam. Neem een kijkje in deze nieuwe moderne praktijk!

Uiteenlopende tandheelkundige behandelingen

Als cliënt bij Lassus Tandartsen wordt u niet snel doorverwezen naar een andere, specialistische tandartspraktijk. Moet er een implantaat gezet worden? Geen probleem. Onze eigen implantoloog voert de behandeling uit in onze eigen praktijk. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Bereikbaarheid en parkeren

De praktijk van Lassus Tandartsen bij het Olympisch Stadion is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Op straat is er voldoende ruimte om uw fiets te stallen in een van de fietsenrekken. Komt u met het ov? De bus- en tramhaltes ‘Olympiaweg’ en ‘Stadionplein’ zijn allebei op loopafstand. Ook wanneer u met de auto wilt komen, is dit geen probleem. Houd er wel rekening mee dat u parkeergeld dient te betalen in Amsterdam-Zuid.

Uitgebreide intake

Als u zich inschrijft in onze praktijk, nodigen we u uit voor een consult waarin we uw gebit en tandvlees onderzoeken en uw persoonlijke wensen bespreken. We maken röntgenfoto’s om de gezondheid van de wortels vast te stellen en zeker te weten dat er geen ontstekingen zijn die we over het hoofd zien. Deze eerste kennismakingsafspraak duurt meestal veertig minuten.

Afspraak inplannen tandarts Stadionbuurt

Wanneer u al staat ingeschreven als cliënt bij Lassus Tandartsen, plant u uw volgende afspraak eenvoudig online in via onderstaand contactformulier.Contact opnemen met Lassus Tandartsen

Heeft u een vraag over een van onze behandelingen of schrijft u zich liever telefonisch in? Neem gerust contact met ons op via 020 210 4007. U kunt ons ook mailen. Stuur uw bericht naar info@lassustandartsen.nl.