Tanden bleken in Amsterdam bij Lassus

Home / Tanden bleken in Amsterdam bij Lassus

Krijg weer stralende witte tanden

Voor veel mensen is het gebit een belangrijk onderdeel van hun uitstraling. Dit vormt ook de reden dat mensen graag met een stralend gebit door het leven willen. Het gebit wordt echter dagelijks geconfronteerd met het ons leefpatroon (eten, drinken en roken), waardoor bij veel mensen de tanden langzamerhand verkleuren.

De verkleuring van de tanden kan schaamte oproepen bij mensen, hierdoor besluiten steeds meer mensen om hun tanden te laten bleken. Lassus Tandartsen, gevestigd met drie praktijken in Amsterdam, heeft de expertise in huis om uw tanden op een snelle, effectieve en duurzame manier thuis te bleken.


Thuisbleken

Voor een optimaal resultaat, raden wij aan uw tanden thuis te bleken. Wij maken graag met u twee afspraken zodat u thuis de bleekbehandeling kan starten. Tijdens de eerste afspraak worden er afdrukken genomen van uw gebit, waarna er door een tandtechnicus speciale bleeklepels voor de boven- en onderkaak worden gemaakt. Deze kunt u na een week ophalen in de praktijk. In de bleeklepels kunt u via een spuitje de bleekgel aanbrengen, waarna u ze gedurende 4 tot 10 nachten draagt. U ontvangt in onze praktijk een uitgebreide instructie voor het thuisbleken. De tanden thuisbleken is een effectieve en veilige manier.

Tanden bleken bij Lassus Tandartsen in Grazia

Cara, fashion director bij de Grazia, heeft haar tanden laten bleken bij Lassus Tandartsen en hier een leuk artikel over geschreven. U leest het volledige artikel hier.

Veel gestelde vragen

Bij wie kan niet gebleekt worden?

  • Deze bleekmethode is niet geschikt voor minderjarigen, zwangere en borstvoedende vrouwen
  • Als u radiotherapie ondergaat

Kunnen vullingen en kronen ook gebleekt worden?

Het bleken van tanden werkt alleen op natuurlijke tanden dus niet op kunstmatig, tandheelkundig werk. De originele kleur van vullingen, kronen of facings verandert met de behandeling niet mee.

Moet ik voor de behandeling nog ergens rekening mee houdn?

Wij raden aan van te voren te eten, omdat dit na de behandeling de eerste paar uur nog niet mag.

Mag ik na een behandeling weer alles eten en/of drinken?

Het is verstandig om na de behandeling op het consumptiegedrag te letten. In de eerste 2-3 uur niet eten of drinken (behalve water zonder prik of melk) en niet roken. De rest van de behandeling geen kleurstofhoudende producten consumeren (rode wijn, cola, koffie en thee) en niet roken.

Wat kan ik na de behandeling doen om mijn tanden wit te houden?

Om de witheid van uw tanden na het bleken te behouden is het belangrijk om op uw consumptiegedrag te letten. Indien u bijvoorbeeld veel rookt en veel koffie drinkt zullen uw tanden sneller verkleuren,waardoor u in die gevallen de behandeling sneller nogmaals moeten ondergaan.

Kan de behandeling herhaald worden?

Omdat de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet aangetast worden, is het geschikt om opnieuw uit te voeren. Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij om de behandeling, afhankelijk van het consumptiegedrag en het onderhoud van de tanden, regelmatig te herhalen.

Tanden bleken bij Lassus Tandartsen

Lassus Tandartsen is met drie praktijken gevestigd in Amsterdam. Dankzij een team van ervaren tandartsen kunnen wij u op de juiste manier helpen aan een stralend wit gebit.

Wilt u meer informatie over het tanden bleken of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 020 471 3137. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

Tarieven 2021

In de tabel hieronder vindt u de prijzen van de meest voorkomende behandelingen op het gebied van tanden bleken.

CodeBehandelingTarief
E90Inwendig bleken, eerste zitting48,23
E95Inwendig bleken, elke volgende zitting18,09
E97*Uitwendig bleken per kaak75,37

*Exclusief techniekkosten á € 55,- per kaak**
**Excl. 21% BTW

Bekijk alle tarieven

Reviews

Professionals

Onze behandelaren

Maak een afspraak